Benvolguts col·laboradors,
 
Fa uns mesos ens comunicàvem amb vosaltres per anunciar-vos la difícil decisió de cancel·lar les representacions de La Passió d’aquesta temporada com a conseqüència de la crisi sanitària que estem patint.
 
Com ja sabeu, aquesta temporada, que havíem iniciat amb el cicle de teatre dedicat a la inauguració fa 50 anys de les instal·lacions del nostre Teatre,  s’ha vist truncada per la pandèmia de la Covid-19, que també ha comportat la cancel·lació de tots els lloguers de les sales i les obres previstes, com a mínim, fins passat l’estiu.
 
Aquesta situació s’ha vist agreujada amb les inundacions que ha patit el nostre Teatre i que comporta la necessitat de fer inversions per tal d’ evitar que aquestes es puguin tornar a repetir.
 
Previsiblement, la conjuntura actual  es prolongarà durant els propers mesos i som conscients que trigarem a recuperar la normalitat.

Darrerament, des de la Junta hem hagut de prendre algunes  difícils decisions per pal·liar la greu situació econòmica que tot això ha comportat : presentació d’un ERTO , refinançament dels crèdits pendents i sol·licituds de  subvencions extraordinàries a diferents organismes. La voluntat d’aquesta Junta és ferma i passa perquè la Passió continuï sent una entitat amb un mínim de personal propi, oberta a la Cultura i que pugui donar resposta a les necessitats del món cultural del nostre poble i rodalies.

Malgrat tot, no podem permetre que aquesta crisi també acabi econòmicament amb La Passió d’Esparreguera i per això us voldríem demanar la vostra col·laboració. Aprofitant els importants avantatges fiscals que tenim enguany ,  podeu ajudar l’Entitat  amb un petit cost per a vosaltres.
 
Aquest any 2020 en concret, la desgravació fiscal en la declaració de la renda passa del 90% al 95% pels primers 150€ de donacions a entitats sense ànims de lucre. A nivell d’exemple, un col·laborador que fes un donació de 120€, recuperaria 114€ en el moment de fer la declaració i, per tant, tindria un cost final de només 6€.

Us oferim la possibilitat d’adherir-vos al programa AMICS de la Passió on tots podeu fer una aportació de 60€, 120€, 180€ o una altra quantitat segons les vostres possibilitats.

Creiem que és una situació única i, com van fer molts col·laboradors fa 50 anys per aixecar el nostre Teatre, ara tots podeu col·laborar en la salvació de la nostra Entitat,.
 
Us  hi adjuntem un formulari (el podeu baixar clicant aquí) que ens podeu fer arribar per e-mail (info@lapassio.net) si voleu unir-vos al nostre programa AMICS de La PASSIÓ. També podeu omplir el formulari a la nostra web:
 
https://lapassio.net/amics-de-la-passio-nou/
 

Per a qualsevol dubte o consulta restem , com sempre, a la vostra disposició.

SOM LA PASSIÓ!