LA CORAL DE LA PASSIÓ D’ESPARREGUERA VITAJA A ROMA I CANTA AL VATICÀ.

El passat cap de setmana, La Coral de la Passió d’Esparreguera, convidada pel Mestre organista del Vaticà, Sr. Josep Solé i Coll, va oferir dos concerts memorables.

 

El primer concert, dissabte 4 de maig, va tenir lloc a l’església de Sant’Andrea de la Valle, al bell mig de la capital italiana. Es van interpretar peces de La Passió d’Esparreguera i de la Missa Catalana, compostes pel Mestre esparreguerí Josep Borràs i Farré.

 

El segon concert va tenir lloc el diumenge 5 de maig. En aquesta ocasió única, la Coral va poder brindar  la música de La Passió d’Esparreguera a l’audiència internacional d’un dels llocs més emblemàtics del món, la Basílica de Sant Pere, situada al cor del Vaticà.

 

Ambdues interpretacions, dins de la Missa, van ser molt emocionants tant pels cantaires com pels assistents vinculats a La Passió i a Esparreguera.

 

Aquesta meravellosa experiència ha estat un moment inoblidable per a tots els membres de la Coral, que han treballat amb dedicació i passió per a aconseguir aquesta oportunitat única.

 

Aquest concerts han estat dedicats a la memòria del Mestre esparreguerí Josep Borràs i Farré, autor de la Missa Catalana i de la música de l’espectacle de La Passió. Serveixi com a merescut homenatge al Mestre.

 

La Delegació que es va traslladar a Roma estava integrada pels membres de La Coral i representants del Consell de La Passió d’Esparreguera, família del Mestre Josep Borràs, a més de l’Alcalde i el Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Esparreguera.

 

A la missa del Vaticà també hi van assistir representants de la Delegació del Govern Català a Roma i de l’Ambaixada d’Espanya.

 

La Coral de la Passió d’Esparreguera expressa el seu profund agraïment a totes les persones i institucions que han fet possible aquesta extraordinària actuació al Vaticà.

 

Descarrega la nota de premsa aquí i els vídeos al nostre canal de Youtube