“Un Nadal amb el Mag Lari”

El passat dissabte 11 de desembre el teatre de La Passió d’Esparreguera va rebre al Mag Lari, amb la seva funció “Un Nadal amb el Mag Lari”. Quasi 500 persones van poder gaudir de l’espectacle de màgia nadalenc.

Josep Maria Lari és il•lusionista des de fa quasi 30 anys. La seva vocació l’ha portat per tots els teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com Secrets, Splenda i Ozom, entre molts d’altres. També ha actuat en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó.

Com ell mateix diu sobre l’obra que va representar a La Passió: “Arriba Nadal i amb ell, tota la Màgia. No cal dir que soc fan de les festes de Nadal de tota la vida, però si a sobre tinc l’oportunitat de poder fer funcions, ja soc l’home més feliç del món. Després de més de 25 anys fent espectacles pertot arreu, m’adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m’agrada és estar sobre els escenaris, fent el que se’m dona millor: il•lusionar i fer riure el públic. Aquesta nit és una nit de festa per a mi, perquè la passaré amb vosaltres. Una nit màgica per partida doble!”