“Concert Sergio Dalma: Sonríe porque estás en la foto”

5 d’OCTUBRE de 2024, 20 h Sala Gran del Teatre de La Passió d’Esparreguera

Torna un dels artistes imprescindibles per al panorama musical nacional. Torna Sergio Dalma. I ho fa amb un nou àlbum inèdit titulat ‘Sonríe porque estás en la foto‘.

Un nou disc amb el qual l’artista celebra amb vitalitat i alegria la seva impressionant trajectòria musical.  Sergio ha volgut transmetre en les seves noves cançons el vitalisme i actitud que el caracteritzen en aquesta època de la seva vida. El resultat és un so fresc i certament dels vuitanta, tremendament enganxós, registre amb el qual Dalma se sent molt còmode, però sense perdre l’estil Dalma de les grans balades que el caracteritzen.

Els temes del seu nou treball i els que l’han acompanyat durant tots aquests anys compondran el repertori dels concerts de la seva gira “Sonríe porque estás en la foto”. Tot plegat per celebrar la trajectòria d’un artista que, després de trenta-quatre anys de carrera, continua somrient i “estant a la foto”.

No et perdis aquest meravellós recorregut que Sergio Dalma et regalarà en el seu directe, amb el qual ballaràs, t’emocionaràs i sobretot somriuràs.

Durada de l’espectacle: 90 minuts

Preu:

Platea: 62€, 48€ i 44€ (despeses de gestió no incloses)

Amfiteatre: 36€ i 30€ (despeses de gestió no incloses)

 *límit de 12 entrades per compra 

COMPRA LA TEVA ENTRADA AQUÍ (a partir del 5 d'abril a les 10h)