La Junta de La Passió ha considerat adient encarregar la direcció escènica de la propera temporada a un equip encapçalat pel nostre
company i col·laborador Robert Gobern.

Estimats/des col·laboradors/es,

Aquest any hem viscut una de les temporades més difícils i complicades per culpa de les restriccions imposades pel COVID19. Tot i les dificultats, l’espectacle de La Passió ha reeixit amb èxit. En aquest sentit volem agrair la dedicació i la bona feina realitzada per l’equip que ha dirigit l’espectacle durant els darrers anys. Amb una temporada complexa i ambiciosa, han culminat una gran feina. Després d’haver superat el que sens dubte ha estat un repte, arriba el moment d’afrontar –ne un de nou.

La Junta de La Passió ha considerat adient encarregar la direcció escènica de la propera temporada a un equip encapçalat pel nostre company i col·laborador Robert Gobern.

La nova direcció ens ha plantejat una proposta complicada però summament engrescadora i atractiva alhora; amb la idea de fer un salt endavant significatiu que ens permeti, sobretot, guanyar públic. Ara et toca a tu, com a part important de l’espectacle, conèixer de primera mà les intencions de la direcció escènica per a la nova temporada,

Per aquest motiu, estàs convidat/da el proper DIMECRES 7 de JULIOL, a les 20h, a la Sala Gran de La  Passió a una reunió informativa del projecte de Passió 2022.

Ja t’avancem que la seva idea és la de seguir comptant amb tu en el mateix paper o rols que estaves realitzant; però, per afrontar les novetats amb les màximes  garanties d’èxit, els agradaria saber que comptem amb la teva complicitat, el teu suport i la teva confiança.

Perquè La Passió i tu sou importants… és important que hi siguis!

T’HI ESPEREM!

Se’ns gira feina!
Una feina, però -i mai millor dit-, APASSIONANT!

JUNTA I DIRECCIÓ
La Passió d’Esparreguera

 

Descarrega aquí el comunicat.