“El retaule del flautista” de la companyia de teatre de La Passió d’Esparreguera.

18, 19, 24, 25 i 26 de NOVEMBRE de 2023, 18 h o 22 h Sala Petita del Teatre de La Passió d’Esparreguera.

PRÒRROGA! Dissabte 25 a les 19h i divendres 1 de desembre a les 22h. ENTRADES JA A LA VENDA!

L’any 1992, Enric Martínez va omplir la Sala Petita de La Passió d’Esparreguera d’actors i públic amb la representació d'”El retaule del flautista”, on molts nois i noies esparreguerins es van iniciar en el teatre amateur. Un grup d’aquells joves, més de trenta anys després, li volen agrair aquesta iniciació i la implicació que sempre ha tingut en ells i en el teatre local. És per això que es torna a representar la mateixa funció, mantenint-ne l’esperit popular d’aleshores, però amb una posada en escena totalment lliure.

“El retaule del flautista”, de Jordi Teixidor, és una farsa i sàtira política sobre el caciquisme i la corrupció municipal. És un exemple de les primeres crítiques al poder que es van fer des del teatre català abans de la democràcia i que, en la majoria de punts de vista, encara és molt vigent.

Direcció escènica: Victòria Alvelo

Direcció musical i arranjaments: Héctor Martínez

Direcció coral: Marc Paredes

 

Ajudanta de direcció: Núria Valldeperas

Producció: Marc Matalonga

Escenografia: Oriol Martínez, Olivier Grau i Eugeni Llopart

Utillatge: Àngels Vidal

Tramoia: Marc Càliz

Equips tècnics de La Passió d’Esparreguera

Intèrprets: Anna Mestre, Cristina Fernández, David Aguado, Edmon Reynés, Èric Rangel, Fran Reifs, Gal·la Sánchez, Gemma Piñero, Gerard Moliner, Guillem Pérez, Isaac Serrano, Jaume Boladeras, Joan Palacín, Juanma Benavente, Laia Gotsens, Laia Torruella, Lluc López, Manel Llopart, Marc Carcasona, Marc Luque, Marc Paredes, Maria Martín, Marta València, Núria Sáez, Núria Valldeperas, Oriol Martínez Badia, Roger Bonfil, Roger Vilà, Serafí Casanovas, Victòria Alvelo i Xavier Mas. I un gran cor de vilatans i vilatanes de Pimburg.

 

Amb la col·laboració del cor TheseHarmònics i Hub Espai de Creació

 

Preus:

Entrada general: 12€

Entrada col·laborador de la Passió i jubilats: 10€

Entrada menors de 25 anys i Amics de la Passió: 6€

 

COMPRA LA TEVA ENTRADA AQUÍ