Mans Unides i la Fundació La Passió d’Esparreguera han signat un nou conveni de col·laboració. Mantenir aquest compromís significa un orgull per a la Passió d’Esparreguera amb el què volem posar  en relleu un pilar tan bàsic a la nostra societat com és la Solidaritat.

En aquests moments tan complicats que estem passant, les persones més desfavorides esdevenen també les més vulnerables. És doncs el moment de tenir-les més presents que mai.

Així doncs, les col·laboradores i col·laboradors de La Passió, reforcem el nostre compromís i donem tot el nostre suport  a la gran tasca que realitza Mans Unides en la lluita contra la fam i la desigualtat.

Amb la renovació d’aquest  conveni, la Passió d’Esparreguera farà una donació del 2% dels ingressos de  taquilla de tota la temporada de Passió. Gràcies a la col·laboració d’una empresa protectora de la Passió, aquest percentatge es veurà doblat fins al 4% de la recaptació.

Veniu a gaudir d’un espectacle únic i extraordinari , sabent que amb la compra de la vostra entrada esteu col·laborant amb Mans Unides en la seva Campanya 62, que el 2021 es durà a terme amb el lema “Contagia solidaritat per acabar amb la fam”.

Per a és informació podeu consultar la seva web Mans Unides.

Ara més que mai, LA PASSIÓ!