” El Rei Lleó – El tribut”. Per primera vegada a la història, el Rei Lleó en català.

22 D’OCTUBRE de 2022, 18h al Teatre de La Passió d’Esparreguera.

Hi ha pel·lícules i cançons que han passat a la història i que atrauen la curiositat de l’espectador a tot el món. El Rei Lleó és, sens dubte, la referència del moment. Per això, després de l’experiència a La Gran Via de Madrid amb altres xous, amb espectaculars veus i gran posada en escena, porten els seus temes musicals per tot el país amb… El Rei Lleó, El Tribut. La Companyia Onbeat ha realitzat temporada a la Gran Via de Madrid amb gran èxit, sent avui una de les millors Companyia d’Espanya en espectacles familiars.

La interacció amb el públic, les espectaculars veus en directe, una gran posada en escena i atractives coreografies; a més d’una presentació molt divertida amb els nostres mestres de cerimònia, asseguren una experiència inoblidable en aquest concert.

Podran escoltar tots dels temes del Rei Lleó 1, 2 i 3, alguns mai cantats a Espanya. Amb tots els permisos de SGAE, es tracta d’un concert únic amb dos mestres de cerimònia a tall de presentadors, quatre cantants i quatre ballarins, a més d’una girafa de tres metres.

Durada de l’espectacle: 90 minuts

Idioma: català

Compra la teva entrada