” The best Queen Tribute Show: Queen Revolution”.

16 d’OCTUBRE a les 20 h. Sala Gran del Teatre de La Passió d’Esparreguera.

La banda italiana Queenuendo presenta un dels millors espectacles homenatge a Queen del moment a Europa. Amb una gira renovada i un xou ple de color i d’interacció permanent amb el públic. Canvis de vestuari, video projeccions i tots els èxits de Queen en gairebé dues hores d’un espectacle que gira amb el nom de QUEEN REVOLUTION, com a projecte que es prolongarà durant l’any 2022. La banda està liderada per Nino Bolletieri (Nix Mercury), en el paper de Freddie. És professor de piano i cant i aporta al xou, a més dels seus coneixements per interpretar com pocs Mercury en viu, en veu i piano, un semblant físic amb l’original que ajuda a jugar amb l’espectador pel que fa a la qüestió estètica.

Una banda formada per grans músics entre els quals destaca Vito Dematteis (Tuccio de Maggio), un guitarrista de llarga trajectòria en diversos espectacles homenatge a Queen en el paper de Brian May al llarg de gairebé 20 anys recorrent Itàlia i la resta d’Europa.

 Completant el projecte hi ha Luigi (Jonny Z) com John Deacon, i Giuseppe (T Bello) com Roger Taylor. Tots els components coincideixen a ser músics professionals i de tenir una trajectòria als escenaris com a millor aval per a un espectacle fet en directe.

Durant el xou hi ha moments vibrants al veure Nix Mercury interpretant, com Freddie, assegut al piano, temes mítics com ara ‘Don’t Stop Me Now’ o ‘Bohemian Rhapsody’. Aquest exercici visual i acústic de sentir Freddie Mercury interpretant èxits al piano, arrapat pels seus incondicionals May, Taylor i Deacon, és el que ens proposa aquest xou procedent del sud d’Itàlia. Dues hores aposta per la interpretació corporal i estètica de la figura de Freddie Mercury. Una oportunitat per sentir-se més a prop d’aquesta llegenda immortal de la història del rock.

 

Durada de l’espectacle:

2 h aprox

Compra la teva entrada