La Passió d’Esparreguera presenta el cartell de la temporada 2024 dissenyat per Joaquim Sicart. 

El diumenge 5 de novembre va tenir lloc l’acte de presentació del cartell de la temporada 2024 de La Passió, obra de l’il·lustrador i dibuixant Joaquim Sicart i guanyador del segon concurs de cartells.

En Jordi Puente, cap de promoció, va iniciar els parlaments davant dels més de dos-cents assistents a l’acte, presentant el guanyador del segon concurs de cartells. Enguany s’hi han presentat 60 propostes, 2 més que l’any passat , fet que consolida l’èxit d’aquest certamen.
A continuació, el president de La Passió d’Esparreguera, n’Enric Galceran, es va mostrar molt content davant els reptes de la nova temporada i va anunciar que s’està treballant en un nou decorat, a més de comunicar que durant l’any 2024 tindrà lloc la remodelació dels lavabos del vestíbul de la Sala Gran.

Un cop mostrat el cartell al públic, Joaquim Sicart va explicar que “sempre és un repte el fet de trobar la manera adequada de sintetitzar i representar un concepte en un cartell, i sobretot, quan estem parlant d’una representació tan emblemàtica i simbòlica com La Passió d’Esparreguera”. Joaquim Sicart va continuar dient que “em vaig focalitzar en el simbolisme total que suposa la paraula “passió”, i en com aquesta passió es veu reflectida en diferents moments del drama sacre, a través dels personatges més cabdals.”

Seguidament, en David Aguado, en nom de l’equip de direcció escènica, encapçalat pel Robert Gobern, va demanar a totes i tots els col·laboradors la seva participació per seguir tirant endavant les dues versions que es seguiran portant a terme aquest any i va anunciar que es reprendria el “quadre dels pans i peixos” a la versió tradicional.

I per acabar, n’Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera va felicitar l’Entitat per la feina feta, per posar Esparreguera en el circuit cultural i va mostrar el recolzament de l’Ajuntament d’Esparreguera per tal de continuar treballant en millores futures.

L’acte va concloure amb un vermut popular amenitzat amb música i amb la mostra de tots els cartells presentats.