La Passió d’Esparreguera presenta el cartell de la temporada 2023 dissenyat per Pep Brocal. 

El diumenge 9 d’octubre va tenir lloc l’acte de presentació del cartell de la temporada 2023 de La Passió, obra de l’il·lustrador i dibuixant de còmics Pep Brocal i guanyador del primer concurs de cartells.

En Jordi Puente, cap de promoció, va iniciar els parlaments davant dels més de dos cents assistents a l’acte explicant que el cartell d’enguany és el resultat del primer concurs de cartells, el qual va tenir molt d’èxit i s’espera que segueixi tenint continuïtat. A continuació, el president de La Passió d’Esparreguera, n’Enric Galceran, es va mostrar molt content davant les noves adquisicions tecnològiques que faran millorar l’acústica de l’espectacle i va anunciar que s’està treballant amb un nou decorat pel quadre de Pilat.

Un cop mostrat el cartell al públic, Pep Brocal va explicar que amb aquest cartell es va proposar quedar-se amb el més essencial de la història, aquells pocs colors i pocs elements bàsics que transmeten el missatge més important de la Passió.

I per acabar, en David Aguado, en nom de l’equip de direcció escènica, encapçalat pel Robert Gobern, va demanar a totes i tots els col·laboradors la seva participació per seguir tirant endavant les dues versions que es seguiran portant a terme aquest any i va anunciar que hi hauria nous quadres a la versió reduïda, com el quadre dels nens.

L’acte va concloure amb un vermut popular amenitzat amb música en directe a càrrec de “Carrer Nord” i amb la mostra de tots els cartells presentats com a resultat del Primer Concurs de Cartells, al vestíbul del teatre.