La Passió d’Esparreguera presenta el cartell de la temporada 2022 dissenyat per Oriol Malet.  

El diumenge 21 de novembre va tenir lloc l’acte de presentació del cartell de la temporada 2022 de La Passió, obra de l’il·lustrador català Oriol Malet.

En Jordi Puente, cap de promoció, va iniciar els parlaments davant dels més de cent assistents a l’acte. A continuació, el president de La Passió d’Esparreguera, n’Enric Galceran, es va mostrar molt positiu davant el repte d’ aquesta nova temporada, que coincideix amb la 4a edició de FiraPassió i la celebració del 40è aniversari d’Europassion. El president va considerar que aquesta serà la “temporada de la remuntada”. Seguidament, en Jaume Navarro, en nom de l’equip de direcció escènica, encapçalat pel Robert Gobern, va demanar a totes i tots els col·laboradors la seva participació per tirar endavant les dues versions que es duran a terme aquest any.

Un cop mostrat el cartell al públic, l’Oriol Malet va explicar amb més detall tots els elements que conté el seu disseny. Una nova imatge, pictòrica i trencadora, on es visualitzen els motius més representatius de La Passió, com les monedes, la creu o els claus.

L’acte va concloure amb un vermut popular amenitzat amb música en directe.