“13ª edició dels Premis de l’Esport”.

6 DE JULIOL a LES 19H, a la Sala Gran del Teatre de La Passió d’Esparreguera.

Després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la pandèmia, Esparreguera recupera enguany els Premis de l’Esport. El certamen, que arriba a la seva 13a edició, canvia d’ubicació i es trasllada de la plaça del Centre, que va ser l’escenari de la darrera edició, a la sala gran del Teatre de La Passió amb l’objectiu d’ampliar la capacitat de públic assistent.

Així mateix, també s’ha apostat per renovar el format del lliurament per a fer un acte més atractiu i espectacular. En aquest sentit, Àlex Pedrol, presentador dels premis en els darrers anys estarà enguany acompanyat de l’actor Robert Gobern, qui dinamitzarà l’entrega amb dosis de teatre i humor. A més, també hi haurà música i s’inclouran projeccions audiovisuals de les diferents associacions esportives municipals.

El certamen comptarà amb una trentena de premis atorgats per les mateixes entitats participants en reconeixement a la tasca realitzada pels seus equips, esportistes o personalitats durant la temporada esportiva 2021-2022 i la 5a edició dels Premis Lluís Miquel Rebollo Martín, atorgats per l’Ajuntament en quatre categories, trajectòria esportiva, reconeixement esportiu local, dona i esport, i esforç i superació personal.