Presentació del llibre “Petita Història de La Passió d’Esparreguera”

En un emotiu acte celebrat en el marc de la FIRAPASSIÓ, Pilarín Bayés, reconeguda il·lustradora catalana, va presentar la seva darrera obra titulada “Petita Història de La Passió d’Esparreguera”. Acompanyada per Sergi Luna, autor dels textos que descriuen les seves il·lustracions, Bayés va compartir amb els assistents els detalls d’aquesta obra que commemora una part essencial de la tradició cultural catalana.

La presentació va tenir lloc en un ambient carregat d’emoció i admiració per la trajectòria de la il·lustradora, que ha sabut captar amb sensibilitat i destresa els moments més significatius de La Passió d’Esparreguera. El llibre, ric en detalls i colors, ofereix una visió única d’una representació de cultura popular que ja forma part de l’imaginari col·lectiu de la comunitat.

Després de la presentació, Pilarín Bayés i Sergi Luna van signar conjuntament exemplars del llibre a tots els assistents. La firma dels llibres va ser un moment especial, ple de somriures i agraïments per part del públic que va tenir l’oportunitat de compartir amb els autors aquesta experiència única.

“Petita Història de La Passió d’Esparreguera” és més que un llibre il·lustrat. Amb les seves imatges evocadores, aquesta obra promet captivar els lectors de totes les edats i perpetuar la bellesa d’una tradició que perdura en el temps.