” El Gallardo Español-Col·loqui” d’en Peyu

📣ATENCIÓ‼️

➡️ Per motius personals de l’artista, l’espectacle “Gallardo Español d’en Peyu” del proper 21 de maig a La Passió d’Esparreguera, queda anul·lat. L’import de les entrades 🎟serà retornat automàticament. Disculpeu les molèsties🙏🏻

21 de MAIG de 2022, 21h al Teatre de La Passió d’Esparreguera.

En Peyu s’ha decantat pel camí fàcil aquesta vegada. Per no buscar-se més merders dels que ja té, posa en escena un clàssic de la literatura castellana: El gallardo español de Miguel de Cervantes. Espectacle íntegrament en castellà on l’escenari de l’etern conflicte entre moros i cristians serveix d’excusa per explicar una història d’amor prohibit.

Peyu es carrega tot el pes de l’obra a l’esquena i és el mateix actor qui interpreta a tots els personatges: Alimuzel, Don Fernando, la princesa Arlaxa… Salvant les distàncies i per descriure-ho d’una manera gràfica, en Peyu fa a El gallardo español el que feia Lluís Homar a Terra Baixa. Diem “salvant les distàncies” perquè evidentment Terra Baixa no s’assembla gens a El gallardo español.

Qui no entengui l’espectacle o estigui encuriosit per aclarir com s’ha gestat tota la posada en escena podrà quedar-se al posterior col·loqui, on en Peyu, molt amablement, contestarà les preguntes del públic.

Durada: 100 minuts

Preus: des de 18€

 

COMPRA LA TEVA ENTRADA AQUÍ