“Concert Niña Pastori: Camino”

NOVA DATA! 27 de GENER de 2024, 20.30h al Teatre de La Passió d’Esparreguera

Hermar Producciones i The Project juntament amb la oficina de Niña Pastori informen que el concert aplaçat el passat 4 de novembre a Esparreguera es portarà a terme el proper 27 de gener a la mateixa hora.

Les entrades adquirides a través dels punts de venta oficials seran vàlides per les noves dates sense necessitat de realitzar cap tràmit addicional.

Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran sol·licitar la devolució de l’import de les entrades abans del 13 de novembre de 2023 escrivint a ticketing@theproject.es indicant el nom complert i el número de referencia de la compra.

——————————————————————————————————————————-

4 de NOVEMBRE de 2023, 20.30 h al Teatre de La Passió d’Esparreguera

CANCEL·LACIÓ DEL CONCERT DE NIÑA PASTORI

Lamentem profundament comunicar que per motius d’afonia de l’Artista el concert d’avui a ESPARREGUERA no es podrà dur a terme.

Tant l’equip de l’Artista com el del Promotor estan treballant per comunicar quant abans una nova data per a la realització del Concert.

Les entrades del concert d’avui seran vàlides per a la nova data.

Esparreguera, 4 de novembre de 2023

——————————————————————————————————————————-

Amb Pon que dale, el nou avenç del proper disc de Niña Pastori, Camino, s’obre una nova etapa amb categoria d’esdeveniment. Perquè un àlbum amb noves cançons de Niña Pastori no és sinó un esdeveniment a l’alçada de la seva figura, que ja ha fet 25 anys de carrera artística.

Gairebé cinc anys després de Bajo tus alas, el seu darrer treball d’estudi, a la María li queden moltes coses a dir, convertida ja en una de les artistes més respectades de tota una generació, una icona que ha conjugat com ningú el compromís innegociable de les arrels amb les músiques més actuals.

Durada de l’espectacle: 120 minuts aprox. 

Preu: des de 32€ (despeses de gestió no incloses)

 

COMPRA LA TEVA ENTRADA AQUÍ (22 de juny a les 12 h)