“La Passió d’Esparreguera i Òmnium Cultural signen un acord de col·laboració”

Recentment, la Passió d´Esparreguera ha signat un acord de col·laboració amb Òmnium Cultural Pla de Montserrat, amb l’objectiu de promoure la cultura i fer difusió de les diferents activitats que es duen a terme a la Passió i acostar-les als socis d’Òmnium.

Amb aquests acord, la Passió d’Esparreguera ofereix a tots el socis d’Òmnium descomptes a totes les activitats que son organitzades al teatre. I, Òmnium també farà difusió de les diferents activitats a tots els seus socis.

La Passió, una entitat sorgida de la col·laboració desinteressada, el voluntariat i l’afecció pel teatre, que continua encetant projectes per a potenciar la cultura mitjançant noves propostes escèniques i altres activitats de tot tipus com esportives, musicals, conferències, exposicions… és un ens viu amb multitud de funcions desenvolupades per un bon nombre de col·laboradors que treballen perquè continuï sent un referent cultural a Catalunya. Essent tot un estil de vida adherit a les arrels de la cultura catalana, La Passió és, a més, un emblema impulsat per la iniciativa de la societat civil per tal de promoure les tradicions i el gust pel teatre.

Òmnium Cultural és una entitat sense ànim de lucre que defensa els drets civils i les llibertats dels catalans. Treballa per fomentar la llengua catalana, la cohesió social, l’educació i la cultura i té com a objectiu construir, a través d’aquests valors, una societat activa, crítica, integradora i cívica.

Actualment Òmnium compta amb més de 190.000 socis.

Per tal de formalitzar la col·laboració, la setmana passada es va realitzar la signatura de l’acord a les instal·lacions dels teatre on hi van assistir, el President de La Passió d’Esparreguera i membres de la junta, i el President i la vicepresidenta Òmnium Cultural Pla de Montserrat i també un representant d’Òmnium Cultural Esparreguera. (fotografia).