La Fundació Privada de la Passió ha pogut realitzar els treballs de modernització i digitalització dels equips d’àudio i il·luminació del Teatre de La Passió gràcies a la subvenció per a la modernització i la gestió sostenible de les infraestructures d’arts escèniques i musicals amb càrrec als Fons Next Generation UE.

Amb aquest projecte hem aplicat mesures que promouen la sostenibilitat ambiental mitjançant l’eficiència i l’estalvi energètic. S’han modernitzat els sistemes digital d’àudio, amb l’adquisició d’un sistema P.A (Public Adress System). Amb aquests altaveus hem aconseguit millorar l’acústica i ampliar la nostra oferta d’esdeveniments tant en l’àmbit del teatre com en l’àmbit musical, amb la qual cosa preveiem un augment en el nombre d’espectadors arribant a un ampli espectre de públic. El sistema d’àudio existent era molt precari i generava zones amb acústica deficient a la sala. Per tant, ens veiem obligats als esdeveniments musicals a llogar equips d’àudio amb el conseqüent sobre cost.

L’import subvencionat ha estat de 38.873€, un 51% del total invertit.

Amb aquesta subvenció hem adquirit els següent:

– 8 caixes acústiques

– 5 amplificadors HD 1200

– 3 TA-X208R BUMPER ARRAY

– 12 N-208A LINE ARRAY AUTOAMPLIFICAT

– 12 N-208P LINE ARRAY PASSIU

– 3 LMS-608 PROCESADOR DIGITAL

– 6 N-18W SUBWOOFER AUTOAMPLIFICAT

– 8 SUPORTS ESPECIALS BANQUETA

– 18 G7 NEGRA CAIXA ACUSTICA

Mitjançant l’adquisició d’aquests equips d’àudio, s’obté també una important millora en l’eficiència energètica, al tenir un menor consum elèctric.

Llegeix la Nota de Premsa aquí