LA SALA PETITA DE LA PASSIÓ D’ESPARREGUERA RENOVA LES BUTAQUES.

Fa unes setmanes van ser renovades les 140 butaques de la Sala Petita de La Passió d’Esparreguera. Després de mesos de planificació, les antigues butaques de plàstic han estat substituïdes per còmodes butaques entapissades, oferint als assistents un nivell addicional de confort i elegància.

La Sala Petita va ser construïda el 1989 per tal d’oferir un espai més adient a espectacles i esdeveniments de petit format i com a complement de la Sala Gran del Teatre.

Les seves 140 localitats estan ubicades a una grada retràctil, proporcionant una gran polivalència a la Sala, que ha estat escenari de nombroses produccions teatrals i actes culturals al llarg dels anys. Amb aquesta renovació, el nostre Teatre continua demostrant el seu compromís amb la qualitat i l’excel·lència en tots els aspectes de l’experiència teatral.

En els últims 5 anys (2019 a 2023) han passat per la Sala Petita de La Passió un total de 13.000 espectadors.

Aquest canvi és una mostra més de l’aposta de La Passió d’Esparreguera per ser un referent en el panorama cultural català i del nostre esforç per brindar al públic  experiències cada cop més enriquidores.

Part d’aquesta inversió serà coberta mitjançant la subvenció 2024 de l’Ajuntament d’Esparreguera destinada a la realització d’inversions en la rehabilitació i la dotació d’equipaments a teatres ubicats al municipi d’Esparreguera.