Living the requiem de ToGetArt

15 DE FEBRER DE 2020, 19h, a la Sala Petita de La Passió d’Esparreguera

 

Què és la vida i què és la mort?

ToGetArt Creations crea un ambiciós projecte d’arts escèniques performatives inspirat en l’obra coral Requiem for the Living del compositor nord-americà Dan Forrest, estrenada l’any 2013, que busca provocar un moviment interior per cercar una resposta.

L’obra de Forrest està composada sobre un text litúrgic, una missa de rèquiem (una missa de difunts), però amb una característica molt especial que es desmarca de les misses de rèquiem tradicionals: és un rèquiem per la vida i no per la mort. Forrest proposa una narrativa pròpia apropant l’obra a un àmbit més terrenal i qüestionant aquests dos conceptes.

La creació Living the Requiem aglutina nombroses disciplines artístiques sobre l’escenari: música coral, música instrumental, cant líric, dramatúrgia, poesia… com a eines per facilitar la recerca interior segons la sensibilitat de cada expectador.

En la primera part podrem conèixer al Carles (Eloi Mestre), un home qualsevol amb un somni molt peculiar: anar al seu propi funeral en vida, a l’Aleix, el seu millor amic, i a la Júlia, la dona que va marcar les seves vides. Ells ens aproparan al món creat per Dan Forrest.

Una idea original de Daniel Mendikoa.

Creació: Daniel Mendikoa. Producció: ToGetArt Creations. Compositor: Dan Forrest. Direcció artística: Daniel Mendikoa. Cors participants: ToGetArt Vocal Ensamble, Coral Albada de Granollers, Can Roig Vocal Ensamble. Solista: Olga Aurin.

 

Preus:

Entrada anticipada:

Entrada general: 15€

Entrada amics i col·laborador de la Passió: 12€

Entrada menors de 18 anys: 8€

 

Entrada a taquilla (el mateix dia de l’espectacle):

Entrada general: 18€

Entrada amics i col·laborador de la Passió: 14€

Entrada menors de 18 anys: 10€ 

Compra la teva entrada