El passat diumenge 6 d’octubre, a les 10 del matí, es va iniciar el cicle de debats Parlem de Passió amb el primer dels tres debats que l’entitat ha programat per a aquesta tardor i que duia per títol L’espectacle del futur.

 

 ’objectiu del debat era crear un espai de trobada per a que tots els col·laboradors de l’entitat poguessin compartir el seu punt de vista sobre l’actual espectacle i l’evolució que aquest hauria de seguir durant els propers anys.

 

El col·loqui va tenir una assistència de prop d’un centenar de col·laboradors i va comptar amb la participació de les direccions escèniques que han estat al capdavant de l’espectacle durant les darreres dècades. Així, es van poder escoltar les opinions de Josep Borràs, Enric Martínez, Joan Castells, Francesc Ribera, Meritxell Sabaté, Robert Gobern, David Aguado i Vicky Alvelo, l’actual directora. També es van llegir les opinions de Jaume Rovira, absent per motius professionals. L’acte va estar conduït i moderat per Lluc López. Així mateix, tots els col·laboradors i col·laboradores que van assistir a la xerrada van poder participar-hi, aportant-ne el seu punt de vista.

 

El debat va ser àgil i dinàmic, i va esdevenir un gran exercici de reflexió conjunta que es va desenvolupar en tot moment de forma serena i constructiva. Durant el transcurs del matí es van anar tractant temes relacionats amb l’equilibri entre tradició i modernitat, el text i la música, la imatge, la duració de l’espectacle i el nombre de representacions.

 

L’intercanvi d’opinions entre els presents a l’acte va generar força idees i propostes que la junta va recollir i que esdevindran un element a tenir en compte en el futur en la presa de decisions.

Aquest cicle de debats tindrà continuïtat durant la tardor. Així, el proper debat es durà a terme el  17 de novembre, a les 10h del matí, a la sala petita de La Passió. En aquest col·loqui es parlarà dels col·laboradors i els espectadors, i s’analitzaran els motius que potencien que tots ells, en àmbits diferents, vulguin formar part d’aquesta festa.

 

Per últim, el cicle es tancarà l’ 1 de desembre amb el debat sobre l’entitat. En aquest cas, l’objectiu serà conèixer l’opinió dels col·laboradors sobre la relació que l’entitat hauria de tenir en el futur amb les altres entitats del poble i amb el municipi.