Un espectacle únic a Europa al peu de la muntanya de Montserrat

La Passió aconsegueix transmetre a l’espectador actual l’essència d’uns personatges amb 2.000 anys d’història.

La Passió ha sabut mantenir al llarg dels anys la seva estructura original i es representa en 37 escenes dividides en 2 parts:

  • la primera part al matí
  • i la segona a la tarda

Aquesta estructura, poc freqüent en el teatre actual, converteix La Passió d’Esparreguera en una festa popular per gaudir durant tot un dia.

Els espectadors estan convidats a viure una jornada teatral tan singular que de ben segur repetiran en més d’una ocasió al llarg de la seva vida.

Un centenar de personatges, a més de quatre-cents figurants i poble, una orquestra, una coral, equips de tramoia, il·luminació i so, atenció a l’espectador, encarregats de vestuari i maquillatge, manteniment, administració… tots ells —prop d’un miler de persones— són el veritable motor que dóna continuïtat a aquesta herència cultural.

Sense oblidar el públic fidel —més de 15.000 persones cada any— que ha convertit una història, amb final conegut, en l’argument teatral més representat de Catalunya.

Més de 7.000 espectadors la temporada passada

Coneix La Passió

Els Orígens

Les actuals Passions són una evolució lògica dels anomenats “misteris”. El “misteri” fou una representació dramàtica d’origen medieval …

El Text

Que els textos de La Passió formin part d’un espectacle totalment viu que es representa una desena de vegades cada any …

La Música

La música en directe és un dels trets diferencials més importants de la nostra Passió, ajudant a l’espectador a endinsar-se més fàcilment …

Les Escenes

PRIMERA PART “Vida pública de Jesús”
Acte primer
Preludi musical del matí …

La grandiositat del teatre ...

La gran quantitat d'actors en escena ...

Els vertiginosos canvis escenogràfics ...

De la mà d'una composició musical històrica ...

... Fan un espectacle únic a Europa