Com serà la tornada a les classes de l’Escola de Teatre de la Passió d’Esparreguera?

Iniciem un nou curs dins de la incertesa sanitària que ha comportat el COVID-19. És per aquest motiu que us volem explicar les mesures d’higiene i de prevenció protocol·làries que LA PASSIÓ D’ ESPARREGUERA aplicarà a les classes de l’Escola de teatre per tal de garantir la seguretat de l’alumnat.

 • Per començar dir que les classes s’impartiran al VESTÍBUL DE LA SALA GRAN per als més petits, i a L’ESCENARI DE LA SALA GRAN per als alumnes més grans. La raó del canvi d’espai és perquè són espais que poden tenir ventilació natural, i són el suficientment espaiosos com per mantenir en tot moment la distància requerida per les autoritats sanitàries (1,5 – 2 metres).
 • Els grups seran d’un màxim de 10 alumnes.
 • Els alumnes hauran de venir amb mascareta i portaran des de casa un parell de mitjons. A l’arribar deixaran les sabates a l’entrada en un espai habilitat i es posaran els mitjons per sobre dels que ja porten.
 • Rentarem les mans a l’inici i al final de cada classe.
 • Els exercicis i activitats que es realitzaran durant les classes estan adaptats per poder treballar l’expressió corporal, la veu i la interpretació mantenint les distàncies segures.
 • El docent portarà en tot moment la pantalla protectora, els alumnes no hauran de portar la mascareta durant tota la classe sencera llevat d’algun moment puntual.
 • Cal dir també que el docent que imparteix les classes ha rebut una formació específica sobre els protocols del COVID-19 en l’entorn laboral.
 • Es farà signar als pares/mares de l’alumnat una declaració responsable per tal de garantir la seguretat del grup. En aquesta declaració es demana que si algun alumne presenta simptomatologia que pugui ser compatible amb algun símptoma del COVID-19 avisi als telèfons que us referim per tal de poder avisar a la resta d’alumnes del grup.
 • En cas que es produeixi aquest fet el grup restarà inhabilitat 14 dies, això comporta a la pèrdua d’un dia de classe que la farem online (doncs també ho hem tingut en compte com a possible escenari). Serà important deixar l’adreça de correu electrònic molt clara a la fitxa d’inscripció.
 • Els espais utilitzats pels alumnes seran netejats a diari per tal d’estar nets i preparats per les classes del dia següent.
 • Des de LA PASSIÓ volem trametre un missatge de tranquil·litat i de confiança pel que fa a les mesures que prenem per tal que els vostres fills i filles es trobin en un espai segur a l’hora de realitzar les classes.

La quota serà de 30 euros mensuals de setembre a juny sense càrrecs de matrícula i es pot veure modificada o anul·lada segons la situació d’alarma sanitària de cada moment. Això vol dir que si en algun moment del curs hem de passar a fer algunes classes online es rebaixarà la quota i en cas de confinament total o perllongat s’anul·larà.

Confiem el la responsabilitat de pares, mares i alumnes perquè la millor manera de combatre les adversitats és amb la cooperació de tots i totes i en la confiança mútua.

Us agraïm, un cop més, la confiança dipositada en la nostra entitat que permet la formació actoral i humana dels vostres fills i filles.

Estem molt il·lusionats en poder retrobar-nos amb els nostres alumnes i reprendre les classes presencials. Sabem que serà un retrobament diferent, però segur que emocionant. Un nou repte per tots en el qual esperem aprendre a superar-os.

Podeu consultar els horaris i tota la informació aquí.

Us deixem amb l’entrevista que Ràdio Esparreguera ha fet a Meritxell Sabaté, directora de l’Escola de Teatre de La Passió d’Esparreguera.