L’inici de la nostra representació aquest any coincideix amb el dia Internacional de la Dona, i no volíem deixar-ho passar, si no aprofitar l’avinentesa per adherir-nos a aquesta commemoració centenària que simbolitza la lluita històrica per la igualtat de gènere.

Perquè la dona, en les seves diferents facetes, edats i càrrecs són per la entitat motor, força i inspiració i perquè sense elles, perdríem, com a mínim, el cinquanta per cent de la nostra raó de ser.

En el nostre context d’entitat sense ànim de lucre i dins del que més ens representa, que és el teatre, el nostre objectiu és formar, ajudar, coordinar i donar eines a dones i homes per que de forma artística puguin expressar-se. El nostre desig és ser plataforma i vehicle de la lluita per la igualtat i el respecte a la igualtat, i ajudar a fer-ne difusió.

Considerem aquesta lluita del tot imprescindible, perquè som conscients que els drets humans més elementals, els drets de tots, aconseguits amb l’esforç de les generacions que ens precedeixen, son soscavats i trepitjats, cada vegada que una dona és víctima de violència o discriminació, en qualsevol de les seves manifestacions.

Finalment no volem oblidar que la nostra entitat la formen persones, totes iguals, totes amb la rellevància i el càrrec que voluntàriament han adquirit, i que no podria ser d’una altra manera, quan la Passió és una realitat gràcies a l’esforç desinteressat d’un col·lectiu, on ser dona o home no pot ser mai un aspecte discriminant.

De fet, enguany tres dones estan al capdavant de l’espectacle: Vicky Alvelo, directora escència, Maria Barrantes, regidora d’escena i Ana Niebla, directora musical.

Us desitgem que gaudiu de l’espectacle i que passeu amb nosaltres un feliç i no exempt de reflexió Dia Internacional de la Dona.