SECCIONS

La Coral

Cantem persones per persones

Cantar és una de les activitats més complertes i enriquidores que es poden fer. A part de treballar la posició corporal, la respiració i la veu, també et permet conèixer peces del repertori musical de casa nostra i d’arreu del món que són una meravella.

A banda d’aquests aspectes directament relacionats amb el fet de cantar, cantar en grup és una activitat que aporta moltes satisfaccions, millora l’estat d’ànim i fa que les persones se sentin més felices, amb més energia i més motivades. No hem d’oblidar que cantar en grup genera un vincle molt positiu amb la resta de components i potencia la satisfacció dels resultats obtinguts del treball en equip.

A la Coral La Passió d’Esparreguera tot això ho sabem molt bé i per aquest motiu ens trobem setmanalment per assajar i dur a terme projectes i concerts molt diversos.

Us animem a que ens vingueu a conèixer i fins i tot a que us afegiu a la nostra coral, segur que no us en penedireu i us acabarà apassionant tant com a nosaltres!

La Coral de La Passió d’Esparreguera es va crear el 1978 amb l’objectiu de donar continuïtat als cantaires, que ja participaven a l’espectacle de La Passió, a través d’una formació permanent que cobreix les necessitats del cant coral durant tot l’any.

Durant aquests 40 anys d’història, les actuacions han estat nombroses i molt variades ja que s’ha actuat arreu del Principat, les Illes i Andorra. Es destaca l’enregistrament de música religiosa per a l’obra Una veu exultant i la participació des dels seus inicis en els Musicorals del Baix Llobregat.

El repertori de la Coral de La Passió d’Esparreguera és molt variat, ja que interpreta música de diferents èpoques i estils, música popular de diferents contrades així com música religiosa i cors d’òpera.

El gener del 2008 ha agafat la direcció de la coral l’Olga Aurin.

Activitat

Assajos

Cada dimarts a partir de les 21 h a la sala Petita de La Passió.

Concerts

Organització dels concerts de Nadal i Primavera.

Participació a l’espectacle

Cant Coral a les representacions de La Passió.

Concerts a altres poblacions

Participació en diferents concerts d’altres poblacions.