” Infidels” de Jaume Rovira

NOVA DATA!

17 de JULIOL a les 22h i  18 de JULIOL a les 20h al Teatre de La Passió d’Esparreguera.

Degut a un positiu per Covid a la companyia, ens veiem obligats a canviar de data l’estrena prevista pel dia 11 de juliol. Les entrades adquirides podran ser utilitzades el dia 18 de juliol. Per qualsevol dubte podeu contactar amb La Passió al telèfon 937771587 o a espectacle@lapassio.net. Disculpeu les molèsties.

Els personatges de les quatre peces que componen l’espectacle infidels són gent ben alimentada. Vesteixen roba cara i mengen en bons restaurants, tots viuen a la última tendència. Malgrat això, no són feliços, i també egoista, de vegades fins al deliri. I també gent que necessita amor (sigui el que sigui això que anomenem amor), de vegades fins al deliri. I no, no són feliços.

M’encanta retornar a fer cultura, a casa, al teatre gran! Espero que els espectadors que vingueu a divertir-vos veient com aquests personatges tan ben alimentats passen una mala estona us hi veieu, d’alguna manera, en alguna mesura, reflectits. I que això, finalment, per què no, us ajudi a ser una mica més feliços.

Ara sou vosaltres qui teniu l’última paraula. M’encanta Infidels, en què els personatges no tenen gènere i és el públic qui ha d’omplir els buits. Com el monòleg, sempre ha estat la gran arma secreta del teatre enfrontar directament l’espectador amb la incertesa, i m’agrada fer-ho. Trencar la quarta paret i recordar al públic que no hauria de posar-se massa còmode no té res de dolent, tampoc.

Jaume Rovira, director.

Sinopsis:

Qu4tre peces breus. Qu4tre situacions íntimes, tenses, delicades, divertides o decididament violentes sotmeses a una incòmoda exposició pública dins un restaurant d’aquests que anomenem “chic” i encantador.

dos personatges que havien mantingut una relació de parella ja fa algun temps es retroben després d’anys de no veure’s / una parella dialoguen o monologueja sobre la vida conjugal / en una altra, ella cita a la seva parella per explicar-li la seva decisió de deixar-ho córrer, però les coses es compliquen quan a la cita s’hi presenta amb la seva germana, una germana força especial / una parella, sopen i sembla anar bé fins que ens assabentem que ella ha descobert que el seu marit no es qui es pensava. No donarem més pistes…. us fem un spoiler: tots son infidels! o potser no, ja ni ho sabem!

Durada de l’espectacle: 80 minuts

Compra la teva entrada