Ja tenim guanyador del 2n concurs pel cartell temporada 2024 de La Passió d’Esparreguera

La Fundació Privada La Passió d’Esparreguera ha organitzat el segon concurs de cartells 2024 per escollir la imatge que representarà La Passió la propera temporada. Per aquest motiu, el passat 11 de juliol es va reunir el jurat format pels il·lustradors Oriol Malet i Pep Brocal, aquest últim va ser el guanyador de la primera edició, juntament amb un membre del consell de La Passió, la Margarida Font i 2 col·laboradores de l’entitat, l’Eva Cuello i l’Anna Niebla. El concurs va tenir molt bona acollida i es van presentar un total de 60 propostes, totes de gran qualitat i varietat artística.

La deliberació va tindre una durada aproximada de 50 minuts, i es van eliminar propostes en 3 rondes. A la primera ronda es van descartar 38 cartells, en segona ronda van quedar un total de 14 cartells dels quals van passar 8 a la ronda final. El jurat finalment va decidir que la proposta presentada per Joaquim Sicart seria la guanyadora.

El jurat destaca de la proposta escollida la combinació de colors amb un estil pop, trencador i modern alineat amb les noves tendències.

Sobre el cartell premiat l’autor diu que “sempre és un repte el fet de trobar la manera adequada de sintetitzar i representar un concepte en un cartell, i sobretot, quan estem parlant d’una representació tant emblemàtica i simbòlica com La Passió d’Esparreguera”. Joaquim Sicart diu que “em vaig focalitzar en el simbolisme total que suposa la paraula “passió”, i en com aquesta passió es veu reflectida en diferents moments del drama sacre, a través dels personatges més cabdals.”

El guanyador rebrà un premi valorat en 1000€ però no serà fins el darrer trimestre de l’any on es desvetllarà la imatge de la temporada de La Passió 2024 amb una presentació oficial del cartell i les dates.