Ja tenim guanyador del 3r concurs del cartell temporada 2025 de La Passió d’Esparreguera

La Fundació Privada La Passió d’Esparreguera ha organitzat el tercer concurs de cartells 2025 per escollir la imatge que representarà La Passió la propera temporada. Per aquest motiu, el passat 8 de juliol es va reunir el jurat format pels il·lustradors Olivier Grau i Joaquim Sicart, aquest últim va ser el guanyador de la segona edició, juntament amb un membre del consell de La Passió, la Berta Piñero i 2 col·laboradores de l’entitat, la Marina Castro i en Juanma Benavente. El concurs va tenir molt bona acollida i es van presentar un total de 136 propostes, totes de gran qualitat i varietat artística.

La deliberació va durar uns 60 minuts aproximada, i es van eliminar propostes en diverses rondes, quedant un total de 4 a la ronda final. El jurat finalment va decidir que la proposta presentada per Leo Casamitjana seria la guanyadora.

El jurat posa en valor el fet teatral que representa el cartell,  simbolitza l’acte de l’actor que un cop finalitza la representació, penja el seu paper.

Sobre el cartell premiat, segons paraules de l’autora explica que “la corona d’espines representa el vestuari més profund i imprescindible de l’obra. El cartell està inspirat en la idea de la Passió com a representació teatral, d’aqui la imatge de la corona d’espines, el màxim sofriment, deixada al penjador.”

El guanyador rebrà un premi valorat en 1000€ però no serà fins el darrer trimestre de l’any on es desvetllarà la imatge de la temporada de La Passió 2025 amb una presentació oficial del cartell i les dates.