Ja tenim guanyador del 1r concurs pel cartell temporada 2023 de La Passió d’Esparreguera

La Fundació La Passió d’Esparreguera ha organitzat el primer concurs de cartells 2023 per escollir la imatge que representarà La Passió la propera temporada. Per aquest motiu, el passat 29 de juny es va reunir el jurat format pels il·lustradors Oriol Malet i Olivier Grau, juntament amb un membre del consell de La Passió, en Sergi Luna i 2 col·laboradores de l’entitat, Rosa Jardí i Anna Mestre. El concurs va tenir molt bona acollida i es van presentar un total de 59 propostes, totes de gran qualitat i varietat artística.

La deliberació va tindre una durada aproximada de dues hores, i es van eliminar propostes en 3 rondes. A la primera ronda es van descartar 47 cartells, en segona ronda van quedar un total de 12 cartells dels quals van passar 8 a la ronda final. El jurat va haver de decidir entre 2 propostes finalistes, sent la guanyadora final la proposta presentada per Pep Brocal.

Sobre el cartell premiat l’autor diu “m’he proposat quedar-me amb el més essencial de la història, aquells pocs colors i pocs elements bàsics que continuarien transmetent el que tal com ho veig és el missatge important de la Passió”. Per Pep Brocal “ha estat un repte oferir una visió actual i que fos prou fidel i alhora prou nova i més tenint present la feina fantàstica dels dissenyadors i il·lustradors que hi han treballat any rere any fins avui”.

El guanyador rebrà un premi valorat en 1000€, però no serà fins el darrer trimestre de l’any on es desvetllarà la imatge de la temporada de La Passió 2023, amb una presentació oficial del cartell i les dates de les representacions.