Temporada 2021 de La Passió d'Esparreguera

q”Arrenca la temporada 2021 de La Passió d’Esparreguera adaptada a la Covid-19

Gran estrena de la temporada 2021. Una posada en escena espectacular i el gran treball interpretatiu dels actors, rep l’ovació del públic durant més de 4 minuts.

L’any passat es va haver de suspendre la temporada havent fet només la primera representació. Davant la incertesa ocasionada per la pandèmia, l’equip de direcció, encapçalat per la Vicky Alvelo, va fer una proposta arriscada, amb una nova mirada de l’espectacle, adaptada als nous temps.

El passat 27 de març, coincidint amb la celebració del DIA INTERNACIONAL DEL TEATRE, es va estrenar la temporada 2021 de La Passió d’Esparreguera. Tots els esforços i dedicació que durant els darrers mesos i de manera incansable han dut a terme els equips  tècnics i artístics de La Passió, es van veure recompensats. Durant més de 4 minuts, el públic assistent, aixecat dels seus seients, va retre una emocionada ovació al final de la primera representació.

Enguany, l’espectacle està dedicat a la memòria del mestre Josep Borràs, autor de la música de l’espectacle i que ens va deixar el passat 5 d’abril de 2020.

ADAPTAT EN TEXT I FORMA A UNA DURADA D’1H I 45MIN

Aquest any, l’espectacle es representarà en 6 úniques dates (27 de març, 2, 11, 17, i 25 d’abril i 1 de maig). La durada de la representació també s’ha vist forçosament reduïda, passant a ser d’una hora i quaranta-cinc minuts. Serà un nou format d’espectacle que concentrarà els moments més emotius i impactants de la Passió d’Esparreguera.

En tot moment es complirà amb el protocol COVID19, marcant les entrades i sortides i mantenint una correcta ventilació. El personal tant de sala com d’escenari aplicarà la normativa dictada per les autoritats i vetllarà pel seu compliment.

Per aquest motiu, l’espectacle ha adaptat la seva tradicional estructura (matí-tarda), a una representació reduïda.

NOUS PERSONATGES

Nous actors han treballat intensament des de fa setmanes per preparar el seu personatge. A destacar la incorporació del Jaume Navarro Tovar en el paper de Jesús , que no va poder debutar l’any passat, el Jaume Navarro interpretant a Sant Pere, el Marc Carcasona, en el paper de Sant Joan i Robert Gobern en el paper d’Anàs.

INCOPORACIÓ TECNOLÒGICA

La tecnologia enguany pren el protagonisme en les representacions de la Passió. Dos nous projectors i la incorporació de focus LED permetran efectes audiovisuals a l’espectacle mai vistos fins ara. El ciclorama del teatre , dona profunditat a l’escena i complementa les escenografies. Tota una revolució tecnològica només a l’abast dels millors teatres que faran que l’espectador s’endinsi i se senti part de l’escena.

MÚSICA I CORAL EN DIRECTE

Aquest 2021 s’estrena a la direcció musical l’Anna Niebla, primera dona que dirigirà la música de l’espectacle, en alternança amb el director Hèctor Martínez.

Venda d’ entrades a www.lapassio.net

Descarrega la nota de premsa aquí.