Des de l’equip promotor de Firapassió, ens posem de nou en contacte amb vosaltres, per tal d’anunciar-vos que els propers 8 i 9 de febrer de 2020 és quan es celebrarà la segona edició del festival cultural Firapassió.

L’entitat hi participarà fent els cercaviles i també en la dinamització de la fira amb micro-espectacles d’animació a partir dels personatges de La Passió. És per això que, apel·lant a la vostra creativitat, convoquem com l’any passat propostes d’espectacle de carrer de petit format. 

Estem buscant propostes i/o idees de 2-4 actors, amb personatges que interaccionin amb el públic de la Fira, propostes basades en personatges de La Passió o contextualitzats en l’època de l’espectacle. Com dèiem, les accions teatrals hauran de ser itinerants i d’una durada màxima de 3-4 minuts, els quals es puguin reproduir al llarg del recorregut de la fira.

Si teniu propostes, una ment inquieta i creatives o teniu ganes de participar feu-nos arribar la proposta al mail firapassio@gmail.com, tot indicant:

  • Títol de la proposta: 
  • Participants:
  • Breu sinopsi i personatges:
  • Telèfon de contacte:

Desitgem que us animeu a proposar, a crear i a participar!!! L’equip promotor valorarà totes les propostes rebudes fins al pròxim 20 de gener i es posarà en contacte amb vosaltres a fi de produir les idees, així com coordinar-les amb la resta de propostes seleccionades. Els grups i propostes de l’edició passada també seran molt benvinguts. 

Si voleu participar en les cercaviles també podreu posar-vos en contacte a aquest mateix e-mail. O mitjançant les llistes obertes que trobareu als assaigs de Passió.

Moltes gràcies.

.