Esparreguera celebra la 4a edició de FIRAPASSIÓ

Els dies 19 i 20 de febrer es portarà a terme a Esparreguera la 4a edició FIRAPASSIÓ .

L’esdeveniment seguirà el mateix format que en les darreres edicions i comptarà amb un espai de fira comercial, que es concentrarà als carrers dels Arbres, plaça de la Pagesia, Taquígraf Garriga, plaça de Santa Eulàlia, Gran, plaça de l’Ajuntament, de l’Hospital i plaça de la Constitució, que acolliran diverses parades d’artesans, oficis i comerços.

Així mateix també hi haurà espectacles itinerants a càrrec dels actors i actrius de La Passió, que representaran L’entrada de Jerusalem i La Festa de la Llum; la desfilada dels Armats de Mataró, l’espectacle Aires de revolta a Judea de Xarop de Canya i la programació de la Barraka Alternativa, que inclou la popular Crucificades World Race.

La fira, organitzada per La Passió d’Esparreguera, Esparreguera Comerç i l’Ajuntament, comptarà amb la presència de la Federació Catalana de Passions i d’Europassion, una associació que engloba 83 passions de 16 països europeus diferents. “Aquest any Esparreguera és, a més, la Capital Europea de les Passions, un fet que es farà especialment visible del 4 al 6 de març, quan es realitzarà una trobada que omplirà el municipi d’activitats culturals i de col·laboradors de les diferents Passions europees”.

Podeu consultar el programa aquí.