La Passió d’Esparreguera recupera la xifra d’espectadors d’abans de la pandèmia.

El teatre rep més de 5000 espectadors coincidint amb la represa de les representacions.

Després de dos anys de restriccions ocasionades per la pandèmia, La Passió ha tornat a la normalitat. El nou equip de direcció, encapçalat per en Robert Gobern, ha assolit amb èxit les vuit representacions, amb més de 5000 espectadors, superant les xifres de les temporades 2018 i 2019. La incorporació d’un nou format de l’espectacle d’una durada reduïda, un text en prosa i nous efectes tècnics han estat les novetats més destacables.

El director de la Passió confirma que aquesta temporada el públic ha vingut a veure les dues versions disponibles, la clàssica, en dues parts de matí i tarda seguint la tradició, i el nou format atret per la novetat i la seva durada. Els col·laboradors de La Passió han estat més involucrats que mai preparant des de fa mesos tots dos formats.

Amb la mirada posada en la temporada 2023, el director destaca que encara hi ha aspectes que poden ser millorats. Per exemple, s’ha de treballar el so i la fluïdesa del canvi de decorats.

La Passió és una obra que es representa des de fa cinc-cents anys i el nostre objectiu és que perduri en el temps.

Enguany s’han assolit amb escreix els objectius fixats a l’inici de la temporada, rebent  en la seva última representació més de mil espectadors. S’ha vist un canvi en el perfil de públic que ha gaudit del nostre espectacle, reduint-se el gruix d’espectadors que venen en grups organitzats i augmentant el públic familiar.

La convivència dels dos formats de la Passió ofereix la possibilitat de gaudir de l’espectacle a gust de l’espectador.

Gràcies a la feina i entusiasme de tots els que formem part de La Passió d’Esparreguera, hem aconseguit culminar una temporada amb la satisfacció de la feina ben feta.

Aquest any sí, ara més que mai, La Passió!

Descarrega la nota de premsa aquí.