Arriba la 3a edició de la FestaVal, l’11 de març a La Passió d’Esparreguera

El dissabte 11 de març arriba la tercera edició de la FestaVal, la Festa dels Valors, organitzada per la Xarxa d’AMPAS d’Esparreguera i Bombers amb Causa per a recaptar fons en benefici de la infància en risc atesa als centres de Sant Joan de Déu. La festa és una jornada solidària que pretén, també, ser un punt de trobada de la comunitat educativa d’Esparreguera i un referent en la promoció de valors com la inclusió, la solidaritat i el respecte pel medi ambient.

L’esdeveniment se celebrarà d’11 del matí a 8 del vespre a l’aparcament del Teatre La Passió d’Esparreguera, on es realitzaran diferents tallers, espectacles i activitats destinades al públic familiar i on també hi haurà exhibició de camions de bombers i altres vehicles de seguretat i emergències. A més, es farà una campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang, la Creu Roja i els Bombers de la Generalitat en el marc de la campanya ‘Els bombers t’acompanyen a donar sang’.

Per a poder participar en la FestaVal s’ha d’adquirir un passaport solidari, amb un valor de 5 euros, que dona accés a totes les activitats.