8 març de 2020: Gran estrena la Passió 2020

Vine el primer dia de Passió i gaudeix d’una jornada plena d’activitats culturals!

Volem que la primera representació de l’any sigui un punt de trobada per a tots els esparreguerins i esparreguerines. La Passió és patrimoni històric i cultural, per tant, ha de ser un motor social de la vila! Trobem-nos, fem comunitat, fem poble.

Per aquest motiu, volem engrescar-vos a venir a veure La Passió el proper diumenge 8 de març 2020 per veure l’espectacle i, a la vegada, gaudir de tot un seguit d‘activitats de cultura local que hem preparat.

Migdia: breus parlaments a càrrec del President de la Passió Enric Galceran, la directora de l’espectacle Vicky Alvelo i del Regidor de Cultura de l’Ajuntament Juan Jurado. Acte seguit hi haurà una petita mostra de cultura popular amb la Colla bastonera del Montserratí i per acabar una sardana de germanor per tots els assistents.

A la tarda, un cop acabada la representació, hi haurà més actiuacions de cultura popular a càrrec dels Castellers d’Esparreguera, les Gitanes Montserratines i els Polls Folls. El final de festa estarà amenitzat per la Moreneta Swing.

Veniu a LA PASSIÓ, fem poble plegats!