El Teatre La Passió d’Esparreguera rep més de 57.000 espectadors el 2023.

Aquest resultat positiu és fruit del treball dels últims cinc anys.

El Teatre de La Passió d’Esparreguera ha rebut durant l’any 2023 un total de 57.000 espectadors. Al llarg del darrer any hem acollit un total de 112 espectacles de diversa tipologia (teatre, concerts, dansa, circ, màgia, … ). Per les nostres instal·lacions han passat artistes de renom com Rosario, Mag Lari, Els Pets, Carles Sans, El Comandante Lara, Joan Pera i espectacles com El Búnquer, entre d’altres.

Cal destacar que aquesta activitat cultural es produeix fora de l’àmbit habitual de les grans ciutats. El Teatre de La Passió d’Esparreguera ha desafiat aquesta tendència, demostrant que hi ha una demanda i un interès significatiu per les arts més enllà de l’enrenou urbà.
L’impacte econòmic i social d’aquesta iniciativa també és rellevant. L’atracció d’un nombre considerable de visitants ha generat un impuls econòmic local, beneficiant comerços, restaurants i altres empreses de la zona. Això subratlla la importància de les iniciatives culturals com a motor de desenvolupament econòmic i revitalització del territori.

Aquest efecte positiu és fruit del treball dels darrers cinc anys. Durant aquest període, el nombre d’espectadors s’ha incrementat en un 30%, fet que també s’ha traslladat a l’espectacle principal de l’entitat. Les representacions de La Passió d’Esparreguera han rebut un total de 5.643 espectadors durant la temporada 2023.

El 2024 hem endegat una variada i completa programació d’espectacles amb l’objectiu d’augmentar el nostre públic i refermar Esparreguera com un dels punts de referència dins del circuit cultural de Catalunya.