SECCIONS

Club d’Escacs

Amics del joc de taula per excel·lència

El Club d’escacs La Passió d’Esparreguera es va crear amb l’objectiu de donar resposta a tots aquells vilatans aficionats a aquest esport.
La seva activitat es desenvolupa bàsicament els dissabtes a la tarda i entre les seves finalitats es destaca ensenyar el joc dels escacs als més petits.

Durant tot l’any, el Club d’escacs La Passió organitza diferents torneigs i opens.

Activitats:

Obrim el Club a tothom que vulgui jugar o practicar els escacs (contacteu abans per email o per twitter). Habitualment són els següents dies:

  • Dimarts de 18:30h a 20h.
  • Dimecres de 18h a 20h.

Tallers d’escacs per nens i nenes

  • Tots els dijous no festius d’octubre a maig.
  • Dos nivells: 1er nivell de 17 a 18 hores (edats aprox. de 6 a 10 anys), 2n nivell de 18 a 19h (edats aprox. d’11 a 16 anys).

Participem a la Lliga Catalana, torneig per equips que es juga durant diumenges al matí entre gener i març. Actualment el club participa amb un equip de 8 jugadors/es a la categoria de Primera Provincial.

El primer dissabte després de Setmana Santa, comencem el nostre open, torneig on es juga una partida lenta (poden durar aprox. entre 2 i 4 hores) durant 8 dissabtes seguits.

Per Festa Major, 11 de Setembre i Nadal organitzem torneigs de ‘Partides ràpides‘.

Participem en l’organització del Torneig d’Escacs d’Edats (de sub8 a sub20) de la comarca del Baix Llobregat, durant 4 dissabtes entre gener i febrer.

A banda, jugadors/es del club participen a nivell individual en torneigs d’escacs que s’organitzen al nostre voltant.