L’ENTITAT

LA PASSIÓ D’ESPARREGUERA

La Fundació de La Passió d’Esparreguera és una entitat sense ànim de lucre formada per més d’un miler de col·laboradors i gestionada per un consell, que va néixer de la representació que dona nom al teatre.

La Passió d’Esparreguera rep uns 10.000 espectadors cada temporada.

Més de 400 anys d’espectacle han consolidat l’entramat associatiu de La Passió, una entitat sorgida de la col·laboració desinteressada, el voluntariat i l’afecció pel teatre, que continua encetant projectes per a potenciar la cultura mitjançant noves propostes escèniques i altres activitats de tot tipus com esportives, musicals, conferències, exposicions o, fins i tot, visites guiades per a grups i escolars. Així doncs, La Passió és un ens viu amb multitud de funcions desenvolupades per un equip professional i per un bon nombre de col·laboradors que treballen perquè continuï sent un referent cultural a Catalunya.

Essent tot un estil de vida adherit a les arrels de la cultura catalana, La Passió és, a més, un emblema impulsat per la iniciativa de la societat civil per tal de promoure les tradicions i el gust pel teatre. D’altra banda, els vincles entre els col·laboradors de l’entitat superen l’espectacle de La Passió, ja que molts d’ells participen en alguna de les seccions que s’associen a l’entitat i que promouen una gran varietat d’activitats.

La Passió forma part de:

Empreses protectores de La Passió

ELECTRO-CALBET

Calbet Electrodomèstics és una cadena de botigues d’electrodomèstics, electrònica, informàtica i telefonia mòbil, que actualment té més de 40 establiments repartits per les províncies de Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona i les Illes Balears.
Saber-ne més

INSCLIMA


Disseny Industrial i Tècnic, INSCLIMA, S.A. coordina amb el seu equip de professionals les diferents àrees d´instal·lació.
Saber-ne més

AIGÜES VIDAL

L’Aigua ‘Esparreguera.
Saber-ne més

REMM GUITART

REMM GUITART, S.L és el seu Concessionari Renault del Baix Llobregat, Anoia, Penedès i Garraf. Ens trobarà a Molins de Rei, Igualada, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Martorell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.
Saber-ne més

WURTH

 

 

Productos de automoción, vehículo industrial, metal, instaladores, mantenimiento, madera, construcción, agricultura, etc
Saber-ne més

VIDAL METAL·LÚRGICS

Vidal Metal·lúrgics S.A. és una empresa dedicada a tot tipus de construccions metàl·liques i serralleria que s’adapta a les necessitats de cada client. Actualment comptem amb un gran equip humà i unes instal·lacions de, aproximadament, 4.000 m² edificats, amb una gran varietat de maquinària del sector.
Saber-ne més

CRONOPLAST

Cronoplast SL (Espanya) és una de les tres empreses europees que formen el Grup Rambaldi. Produeix, desenvolupa i comercialitza les màquines Babyplast. Des de la seva creació, ha bolcat tots els seus esforços en recerca i desenvolupament aplicat al sector de la MICROINJECCIÓ de plàstics tècnics.

L’èxit mundial de la injectora de sobretaula Babyplast, així com la incorporació constant de noves prestacions per a aquesta, l’han situat com a líder indiscutible d’aquest sector assumint un repte per satisfer un ampli camp de necessitats: fabricació de petites i grans sèries; producció contínua de components en plàstics tècnics; desenvolupament de prototips, assajos de laboratori.
Saber-ne més

Notícies

Comandante Lara torna a ESPARREGUERA

Comandante Lara torna a ESPARREGUERA

15 DE SETEMBRE A LES 17H, a la Sala Gran del Teatre de La Passió d’Esparreguera. Tot un xou de monòlegs! Sense additius, ni conservants, ni colorants. Els humoristes Jesús Tapia i Vicente Ruidos, àmpliament reconeguts pel seu paper al programa "Derby", seguiran als...

La Passió sona al Vaticà

La Passió sona al Vaticà

El passat mes de juliol un fragment de la música de La Passió d'Esparreguera va sonar a la basílica cristiana de Sant Pere del Vaticà. L'intèrpret va ser l'organista sabadellenc Josep Solé Coll, titular de l'orgue al temple, que va incloure el "Parenostre" de La...