L’ENTITAT

LA PASSIÓ D’ESPARREGUERA

La Fundació Privada de La Passió d’Esparreguera és una entitat sense ànim de lucre formada per més d’un miler de col·laboradors i gestionada per un consell, que va néixer de la representació que dona nom al teatre.

La Passió d’Esparreguera rep uns 10.000 espectadors cada temporada.

Més de 400 anys d’espectacle han consolidat l’entramat associatiu de La Passió, una entitat sorgida de la col·laboració desinteressada, el voluntariat i l’afecció pel teatre, que continua encetant projectes per a potenciar la cultura mitjançant noves propostes escèniques i altres activitats de tot tipus com esportives, musicals, conferències, exposicions o, fins i tot, visites guiades per a grups i escolars. Així doncs, La Passió és un ens viu amb multitud de funcions desenvolupades per un equip professional i per un bon nombre de col·laboradors que treballen perquè continuï sent un referent cultural a Catalunya.

Essent tot un estil de vida adherit a les arrels de la cultura catalana, La Passió és, a més, un emblema impulsat per la iniciativa de la societat civil per tal de promoure les tradicions i el gust pel teatre. D’altra banda, els vincles entre els col·laboradors de l’entitat superen l’espectacle de La Passió, ja que molts d’ells participen en alguna de les seccions que s’associen a l’entitat i que promouen una gran varietat d’activitats.

La Passió forma part de:

Empreses protectores de La Passió

ELECTRO-CALBET

Calbet Electrodomèstics és una cadena de botigues d’electrodomèstics, electrònica, informàtica i telefonia mòbil, que actualment té més de 40 establiments repartits per les províncies de Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona i les Illes Balears.
Saber-ne més

INSCLIMA


Disseny Industrial i Tècnic, INSCLIMA, S.A. coordina amb el seu equip de professionals les diferents àrees d´instal·lació.
Saber-ne més

AIGÜES VIDAL

L’Aigua ‘Esparreguera.
Saber-ne més

REMM GUITART

REMM GUITART, S.L és el seu Concessionari Renault del Baix Llobregat, Anoia, Penedès i Garraf. Ens trobarà a Molins de Rei, Igualada, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Martorell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.
Saber-ne més

WURT

 

 

Productos de automoción, vehículo industrial, metal, instaladores, mantenimiento, madera, construcción, agricultura, etc
Saber-ne més

VIDAL METAL·LÚRGICS

Vidal Metal·lúrgics S.A. és una empresa dedicada a tot tipus de construccions metàl·liques i serralleria que s’adapta a les necessitats de cada client. Actualment comptem amb un gran equip humà i unes instal·lacions de, aproximadament, 4.000 m² edificats, amb una gran varietat de maquinària del sector.
Saber-ne més

Notícies

Gala 50 anys del Teatre de La Passió

Aquest any celebrem els 50 anys de la construcció del Teatre de La Passió d'Esparreguera, i és un acte de celebració que volem compartir amb tots els col·laboradors i tothom que ho desitgi i/o hagi passat per l’entitat durant aquests anys. Ens pertany a tots. S’han...

La Passió d’Esparreguera es suma al programa Apropa Cultura

Des de La Passió d’Esparreguera, ens hem sumat al programa Apropa Cultura, que promou la inclusió social, facilitant l’accés a la programació cultural d’aquells ciutadans que més dificultats hi podrien trobar. Apropa Cultura s’adreça a entitats, centres i serveis...