Tribut a “Encanto” el musical. 

7 D’OCTUBRE de 2023, 18 h al Teatre de La Passió d’Esparreguera.

Encanto” és un musical de La Factoria que es va estrenar el novembre del 2021. La història se centra en la família Madrigal, que viu a Colòmbia i que ha estat beneïda per una màgica i encantadora casa que els dona habilitats especials a cadascun dels seus membres. No obstant això, la màgia comença a desaparèixer i els Madrigal han de treballar junts per salvar la seva llar i el seu llegat.

La protagonista és Mirabel, una jove que no té una habilitat especial, cosa que la fa sentir aïllada de la seva família. Però quan la màgia comença a fallar, ella s’adona que és l’única que pot descobrir la causa de la desaparició de la màgia i salvar la seva família.

El musical compta amb una banda sonora original, que barreja ritmes colombians i llatins amb elements de pop i rock, i que és interpretada per l’elenc. La música s’utilitza per portar el públic en un viatge emocional a través de la història de la família Madrigal.

L’espectacle compta amb impressionants coreografies, vestuari i escenografia, que recreen la cultura i les tradicions colombianes de manera acolorida i vibrant. A més, el musical també utilitza elements teatrals i visuals per crear una experiència inversiva per al públic.

En resum, “Encanto” és un musical emocionant i divertit que celebra la família, la diversitat i la cultura. La història és commovedora i les cançons enganxen, el que fa que l’espectacle sigui una experiència alegre i entretinguda per a tota la família.

Durada de l’espectacle: 90 minuts

Idioma: castellà

Compra la teva entrada