“El Llop: Terra Baixa”

10 de JULIOL de 2022, 18:00h i 21:00h al Teatre de La Passió d’Esparreguera

L’exitosa novetat a les nostres pantalles és El Llop, un programa d’entreteniment televisiu de TV3 que reivindica el teatre amateur del país. Dirigit i conduït per Àngel Llàcer, amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, posa de relleu la importància de les companyies teatrals amateurs del país i, al mateix temps, la figura d’Àngel Guimerà, de Terra Baixa, i dels actors i actrius que l’han representat al llarg de la història.

TERRA BAIXA, D’ÀNGEL GUIMERÀ DIRIGIDA PER ÀNGEL LLÀCER. 

Espectacle creat al programa de TV3 El Llop.

La Marta viu sotmesa sentimentalment al Sebastià, propietari de l’hotel on treballa. Aquest, amo i senyor d’un extens patrimoni però pèssim gestor de les seves pertinences, està en vies d’arruïnar-se i decideix casar-se amb una filla de bona família per poder pal·liar els seus deutes. Per fer-ho, primer haurà de per fer callar els rumors que el relacionen amb la Marta; per això, decideix fer cridar el Manelic, un pastor de les muntanyes, i fer-lo casar amb ella. D’aquesta trobada fortuïta entre la Marta i el Manelic neix l’amor, i és gràcies a aquesta passió que creix l’empenta de la Marta per alliberar-se de les cadenes opressores del Sebastià.

Àngel Guimerà planteja magistralment el conflicte constant entre dos mons antagònics i irreconciliables, reflex de les influències realistes i naturalistes de l’època en què Terra Baixa fou escrita: el món pacífic que representa la Terra Alta, i la Terra Baixa, llar de personatges mesquins i profundament corromputs.

Intèrprets:
Alexandra Olmo és Marta
Àlecs Guixà és Manelic
Pep Carpena és Sebastià
Blanca Lasobras és Nuri
Jordi Ferragut és Tomàs
Toni Aguilar és Xeixa
Tuni Salvadó és Pepa Perdigona
Roser Martínez és Antònia Perdigona
Alba Segarra és Nanda Perdigona
Marc Andreu és Josep Perdigó
Daniel Masalles és Mossèn

Durada de l’espectacle: 80 minuts

Preu: des de 12€ (despeses de gestió no incloses)

 

COMPRA LA TEVA ENTRADA AQUÍ