“Cunyades. Una comèdia d’embolics”

14 de GENER de 2023, 20 h al Teatre de La Passió d’Esparreguera

CUNYADES” és una obra teatral d’humor escrita i dirigida per Ramon Grau, un vodevil amb 4 actors que busca l’humor a través d’una història divertida que es va embolicant a cada acte.

Quan en Manel Planas, propietari de la “Impremta Planas i Fills” es mor, el negoci passa a mans dels seus dos fills, en Pere i en Pau, de caràcter afable i que sempre s’han portat molt bé entre ells. No és el cas de les respectives esposes: la Berta i la Sara són dues cunyades que sempre es barallen, són absolutes dominadores dels seus marits i, quan desapareix el patriarca, veuen l’oportunitat per conquerir les regnes del negoci. La lluita entre cunyades tot just acaba de començar.

Ramon Grau és Llicenciat en Ciències de la Informació i Màster en Comunicació Audiovisual i Publicitat. Va ser professor universitari de Comunicació Audiovisual a la UAB, fins que va decidir iniciar una carrera com a guionista i realitzador. El seu debut va ser com un dels principals impulsors de la telenovel·la “Nissaga de poder” de TV3. En cinema va debutar dirigint el
llargmetratge “Bomba de relojería”, protagonitzat per Lorenzo Quinn i Sílvia Tortosa. En teatre va estar vinculat als espectacles de la productora Fila 7. Ha treballat en diverses produccions audiovisuals, amb actors com Sancho Gracia, Javier Gurruchaga, Julieta Serrano, Agata Lys, Joan Pera, Amparo Moreno, Jordi LP, etc. En televisió també va treballar a “Crónicas Marcianas” com a realitzador al costat de Javier Cárdenas. Ha publicat quatre novel·les (dos thrillers i dos contes infantils) i segueix escrivint teatre. La seva darrera obra, “Cunyades”, ha estat dissenyada per anar de gira per poblacions, amb un humor proper i actors coneguts de TV3 i altres cadenes de televisió i del teatre: en Jordi Ríos, en Fermí Fernàndez, la Mònica Pérez i l’Àngels Bassas.

Durada de l’espectacle: 80 minuts

Preu: 15€ i 20€

 

Compra la teva entrada aquí