Estimats/des col·laboradors/es


L’any vinent es celebren els 40 anys de la creació d’Europassion. Aquesta organització aplega agrupacions de tot Europa que tenen en comú la realització de representacions de “La Passió”.


Europassion es va crear l’any 1982 a Esparreguera. Per aquest motiu, vàrem demanar poder ser seu de l’assemblea de l’Europassion de l’any 2022, conmemorant així els quaranta anys de la seva creació en el mateix municipi on es va gestar. La trobada es realitzarà els dies 4, 5 i 6 de març de 2022 i la seva organització és tot un repte degut a la gran quantitat d’assistents que vindran de tot Europa i la complexitat dels actes que es duran a terme.

Per aquest motiu, tal com ja vam fer a l’inici de la temporada passada, us demanem la vostra col·laboració en la seva organització.

Per a fer-ho, ens podeu omplir el formulari que trobeu aquí al costat o descarregar-lo aquí i retornar-lo per correu electrònic amb les vostres dades i els àmbits on preferiríeu col·laborar. D’aquí unes setmanes, l’organització es posarà en contacte amb vosaltres per acabar conformant els diferents grups de treball.

Us animem a formar part de l’organització d’aquesta trobada.
Agraïm per endavant la vostra col·laboració i us saludem cordialment,

L’EQUIP D’ACTIVITATS I ESPECTACLE
La Passió d’Esparreguera

Per a qualsevol dubte o pregunta pots posar-te en contacte amb nosaltres a espectacle@lapassio.net o per whatsapp al 693 725 264.