Benvolguts/des col·laboradors/es,

Tots som coneixedors de la situació excepcional que va truncar sobtadament la passada temporada de La Passió d’Esparreguera i en la qual encara ens trobem plenament immersos. Davant d’aquest fet, la Junta de l’entitat ha decidit que no és una opció no representar el nostre espectacle aquesta propera temporada 2021, i ha traslladat a l’equip de direcció escènica la petició de crear una proposta que es pugui tirar endavant complint les pautes i mesures de seguretat, sense perdre la nostra essència.

Amb aquesta premissa i, a través de la Federació de Passions, s’han fet una sèrie de reunions amb el Departament de Cultura per tal de conèixer quines mesures específiques caldria seguir per poder representar l’espectacle en aquestes condicions. Les restriccions més importants, a banda d’una reducció de l’aforament, la creació de circuits diferenciats d’entrada i de sortida i l’obligació de dur mascareta, fan referència a la impossibilitat de poder realitzar entreactes i a la limitació a un màxim de 20 persones per quadre sense mascareta a dalt de l’escenari.

Això fa que el format passi forçosament per un espectacle d’una durada total inferior a les dues hores i en el qual calgui prescindir dels quadres més multitudinaris protagonitzats pel poble, tan característics de la Passió. El projecte que presentem concentra l’espectacle en la seva part més essencial: la passió de Crist, és a dir, la part de la tarda, amb algunes retallades per poder baixar de les dues hores. La representació de La Passió “versió Covid”, doncs, començaria pel Sant Sopar.

Aquesta proposta requereix la complicitat de tots els equips tècnics i artístics de l’espectacle, i estem segurs que entre tots serem capaços de tirar-la endavant. Per aquest motiu, volem comptar amb tots vosaltres per aixecar el teló d’aquesta temporada excepcional i us animem, encara que el vostre paper estigui de “vacances”, a seguir col·laborant amb l’entitat.

A hores d’ara estem a l’expectativa de l’evolució de la pandèmia i de la concreció d’algunes mesures de seguretat, que, com sabeu, poden canviar en qüestió de dies, i també de la confirmació de les dates definitives de representació, amb l’única certesa que seran menys de les 10 habituals. Per tot això, el tradicional calendari d’assajos es farà públic durant el mes de gener, comptant amb el mateix repartiment que estava definit per fer front a la temporada passada. Aquest any especialment, us agrairem que ens comuniqueu qualsevol canvi que hi pugui haver en la vostra disponibilitat al més aviat possible.

Us desitgem molta salut, que passeu molt bones festes i esperem retrobar-vos a tots ben aviat per posar en marxa aquesta temporada tan especial.

L’equip de direcció.
(Vicky Alvelo, Marc Matalonga, Núria Sáez, Núria Valldeperas, Olivier Grau, Oriol Martínez, Marc Cáliz, Àngels Vidal i Antonio Cortijo)

La Junta de La Passió.

 

Aprofitem aquesta comunicació per explicar-vos que entre les novetats de la temporada, es pretén gravar un pròleg en format audiovisual per donar inici a l’espectacle que ens presenti el protagonista a través de diferents quadres de la vida pública de Jesús.
El diumenge 27 de desembre de 2020 es gravaran els quadres més multitudinaris com: “El sermó de la muntanya” , “La festa de la llum” , “Mercaders” i “Entrada a Jerusalem”; i necessitem la col·laboració de tots perquè aquesta gravació pugui tirar endavant. La convocatòria a la qual cal inscriure’s és la següent:

Dia: 27 de desembre de 2020
Horari: Tot el dia
Lloc: Sala Gran de La Passió d’Esparreguera
Es convoca:
-Gent de totes les edats i sexes
-Es tindrà en compte els homes amb barba natural
-Només hi ha 10 places per a infants, que hauran d’anar sempre acompanyats.
Inscripció:
Enviar un mail a espectacle@lapassio.net o un missatge de Whatsapp al 693725264 on s’especifiqui:
– nom i cognoms de tots els actors (indiqueu si són infants)
– un telèfon de contacte

Per tal que sigui un espai segur i controlat, professionals sanitaris faran un test d’antígens a tots els actors de la gravació.
 
L’equip de direcció i La Junta de La Passió

T’hi esperem!
Per a qualsevol dubte o pregunta pots posar-te en contacte amb nosaltres a espectacle@lapassio.net o per whatsapp al 693 725 264.