TEMPORADA 2021

Estimats/des col·laboradors/es

La pandèmia que estem vivint durant aquest darrer any està condicionant fortament l’activitat cultural arreu del país. En aquest sentit, fa uns mesos ens vam adreçar a vosaltres per comunicar-vos la decisió de representar un any més, tot i les dificultats, La Passió d’Esparreguera amb les limitacions i restriccions que les ordenances del moment marquessin.

La tasca de preparació de l’edició d’enguany del nostre espectacle no ha estat gens fàcil. Hem aconseguit arribar al final d’aquest procés d’adaptació amb dificultats i entrebancs, però amb l’energia que aporta la il·lusió de mantenir viva la nostra tradició i de poder oferir al públic un espectacle de qualitat. Lamentem, però, el fet que la major part dels col·laboradors i col·laboradores, ja sigui sobre l’escenari, al fossat dels músics i la coral, o en qualsevol altre lloc, no puguin desenvolupar les seves tasques habituals amb normalitat aquesta temporada. A tots ells els agraïm la seva comprensió.

Les característiques de l’espectacle d’aquest any genera altres tasques de col·laboració i crea necessitats de reforç en certs àmbits. Us les detallem a continuació.

Protocol d’accés i evacuació de la sala
Recepció i guia (dinamització de cues d’accés, presa de temperatures, distribució de gel hidroalcohòlic, …).
Validació d’entrades.
Seguretat (seguretat de l’exterior i rebuda).
Acomodadors/es.

Protocol d’actors i actrius
Accés (presa de temperatura, gel hidroalcohòlic i control de llistes).
Maquillatge.
Neteja de maquillatge.
Control porta del darrere.
Seguretat interna.
Personal sanitaris (per col·laborar en la realització de testos d’antígens).

Tasques relacionades amb l’espectacle
Utillatge (distribució, vigilància i recollida d’elements que es fan servir a l’espectacle)
Col·locació de mantells (es necessiten 6 o 7 persones)
Enquestes al públic (es necessiten 3 o 4 persones)

Per aquest motiu, us demanem que participeu de l’espectacle col·laborant en algun d’aquests àmbits. Per a fer-ho, ens podeu omplir aquest formulari ⇒ o respondre el correu electrònic amb les vostres dades i les tasques en les que voldríeu col·laborar.

En breu, ens posarem en contacte amb totes les persones interessades per tal de concretar-vos les característiques de les
tasques a realitzar.

Volem aprofitar també per recordar-vos que aquest any cada col·laborador gaudirà d’una entrada gratuïta i sis a preu de col·laborador (9€). Podeu fer la compra a través del telèfon 693 725 264 o del correu espectacle@lapassio.net

Agraïm per endavant la vostra col·laboració i us saludem cordialment,

JUNTA I DIRECCIÓ
La Passió d’Esparreguera