El diumenge 4 d’abril, toca celebrar la Pasqua Florida a Esparreguera! Cantada de Caramelles a l’Església Parroquial d’Esparreguera a les 12.45h del migdia. El grup d’adults i infants interpretaran les caramelles més emblemàtiques del seu repertori.

Aquesta cantada es farà seguint totes les mesures de prevenció de la COVID-19. És per això que hi haurà un aforament limitat a 150 espectadors.

L’entrada a l’Església Parroquial d’Esparreguera serà gratuïta.

Recorda, si ets cantador/a caramellaire, t’has d’apuntar a l’assaig general i a la cantada (hem de saber qui serem per controlar espais i aforaments). Inscriu-te aquí.

A banda, s’han previst tota una sèrie d’activitats durant la Pasqua:

4 d’abril a les 12.45, Cantada de caramelles

Església Parroquial de Santa Eulàlia

Cantada amb el grup d’adults i infants en acabar l’ofici.

 

3 i 4 d’abril 19.00 (Ds) i 10.00 (Dg), Concert “Caramelles patriòtiques”

Ràdio Esparreguera (89.4 FM) Retransmissió del concert de Caramelles Patriòtiques celebrat el 2014, amb música del Mestre Josep Borràs.

 

De l’1 al 5 d’abril. Exposició itinerant: “Les Caramelles a Esparreguera”

Exposició itinerant per les diferents cases, portals i balcons on es canten les Caramelles. Trobaràs més informació al perfil de Facebook i Instagram de @caramellesesparreguera.

 

De l’1 al 5 d’abril. Balcons florits

Decora el teu balcó amb mocadors de flors, cobrellits o altres elements. Que es noti que la Primavera ha arribat i que és Pasqua Florida!

 Bona Pasqua i visca el Tutu!!