Davant la situació de pandèmia mundial provocada pel COVID-19, així com davant la impossibilitat de programar cap espectacle teatral en els propers mesos, la Junta de la Passió d’Esparreguera ha decidit donar per cancel·lada la temporada 2020 de representacions.

Per a tots aquells espectadors que ja havien adquirit la seva entrada per a les representacions de la temporada 2020 (exceptuant la del 8 de març), La Passió posa a disposició el reemborsament íntegre del preu de l’entrada. També oferim la possibilitat de bescanviar-la per una reserva, amb preferència, per a qualsevol de les representacions que es programaran la temporada 2021. Només caldrà posar-se en contacte amb nosaltres al telèfon 693 725 264 o per correu electrònic a l’adreça espectacle@lapassio.net.

Totes les persones que col·laborem i conformem La Passió d’Esparreguera volem agrair a tothom la confiança i la comprensió dipositades en nosaltres i desitgem, de tot cor, retrobar-nos l’any que ve amb la il·lusió i l’entusiasme renovats per fer, entre tots, una Passió encara millor.