Benvolguts/des col·laboradors/es,

 La temporada de La Passió 21 es posa en marxa i, com ja és habitual, ho fa amb el calendari d’assajos. Aquest any, les restriccions sanitàries fan que l’espectacle s’hagi hagut de reduir a la mínima expressió en temps, escenes i actors i, per aquesta raó, el gruix de personatges sense text que configuren l’espectacle de La Passió s’ha hagut d’eliminar. Però, com bé sabeu, la Passió és molt més i, per això, us convidem a apropar-vos a La Passió d’una manera diferent aquesta temporada. Són molts els grups que hi ha darrere de l’escenari que necessiten un cop de mà, a més de tenir l’oportunitat perfecta per redescobrir l’espectacle tornant a seure a la butaca i gaudir d’aquesta nostra gran història.

Clicant aquí us podreu descarregar el calendari d’assajos. 

Les representacions de la temporada 2021 s’han reduït a sis:

                Març: dia 27 (19h)

                Abril: dies 2(19h) / 11 (11h) / 17 (19h) / 25 (11h)

                Maig: dia 1 (11h)

Les entrades es posaran a la venda a partir del dia 1 de febrer al web www.lapassio.net, tot i que els col·laboradors en podeu fer la compra a través del telèfon 693 725 264 o del mail espectacle@lapassio.net Cada col·laborador gaudirà d’una entrada gratuïta i sis a preu de col·laborador (9€).

Per a aquells que vulguin col·laborar amb la temporada de La Passió 21, podeu trucar o escriure via whatsapp al telèfon 693 725 264.

Engeguem amb molta il·lusió i força aquesta nova temporada en què, ara més que mai, toca Passió. I confiem que l’any que ve puguem tornar a la normalitat.

Fins a poder-nos retrobar.

L’Equip de Direcció i la Junta de La Passió 2021