Inaugurat l’ascensor de la Sala Petita de La Passió d’Esparreguera

El dissabte 10 de setembre a les 21:30h va tenir lloc la inauguració de l’ascensor de la Sala Petita.

L’acte es va celebrar a l’exterior de la Sala Petita i va estar amenitzat pel Robert Gobern i els actors de l’obra “Escaleras y Plumas”.

Finalment, després de quasi 33 anys, s’ha aconseguit que la Sala Petita disposi d’un ascensor i aconseguir que aquesta sigui accessible per a tots els públics.

Aquestes obres han comptat amb l’ajuda del Departament de Cultura la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social La Caixa, que afegida a l’aportació de fons propis de l’Entitat, han permès el finançament de tots els treballs.

A l’acte va participar Enric Galceran, president de la Passió d’Esparreguera, Eduard Rivas, Alcalde d’Esparreguera, Juan Jurado, Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Esparreguera,  Andreu Felip, Director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Rosa Maria Marimon en representació de l’Obra Social de la Fundació “La Caixa”  i Jordi Carapuig, President de la Federació Catalana de Passions

Un cop finalitzat l’acte, es va representar una nova funció de l’obra teatral d’ “Escaleras y Plumas” on hi van assistir unes 130 persones i que van gaudir d’una Sala Petita renovada, amb noves cortines de fons i totalment pintada en el seu interior. A aquesta funció vàrem convidar a l’entitat esparreguerina Petjades de Colors, un col·lectiu de persones amb diversitat funcional, els quals no havien pogut accedir mai a cap representació teatral realitzada a la Sala Petita.

La instal·lació del nou ascensor s’afegeix a tot un seguit d’obres que s’estan portant a terme a la totalitat de l’Entitat i que culminaran amb l’actualització de la Llicència d’Activitats.

Amb aquesta fita, el Teatre de La Passió d’Esparreguera trenca amb un greuge històric i aconsegueix tenir 2 sales adaptades per a tots els públics.