Temporada 2021 de La Passió d'Esparreguera

” Arriba la 3a edició de la Firapassió 2021″

6 de març al Teatre de La Passió d’Esparreguera

La tercera edició de FiraPassió no es podrà celebrar en el seu format tradicional a causa de les restriccions sanitàries vigents per a evitar contagis de covid-19. Tot i això, s’han organitzat tres actes el dissabte 6 de març per mantenir viu l’esperit de la fira:

Dissabte 6 de març a les 11h Presentació de la temporada 2021 de les Passions de Catalunya a càrrec de la Federació Catalana de Passions i amb la presència de la Hble. Sra. Àngels Ponsa i Roca, consellera de Cultura en funcions.

Dissabte 6 de març a les 16.30h Projecció cinematogràfica de diferents escenes de Les Passions que formen part de la Federació de Passions de Catalunya. Acte gratuït amb reserva prèvia, es poden reservar les entrades a través d’aquest link. 

Dissabte 6 de març, al llarg de tot el dia “Les nostres passions” Exposició fotogràfica de l’espectacle de les diferents Passions que formen part de la Federació de Passions de Catalunya:

Castellvell del Camp, Cervera, Constantí, Esparreguera, La Cava, La Pobla de Mafumet, L’Escala Llinars del Vallès, Mataró, Olesa de Montserrat, Sant Climent Sescebes, Sant Vicenç dels Horts, Ulldecona, Vilalba dels Arcs, Vilanova i la Geltrú, Vila-sacra, Vilassar de Mar