Temporada 2021 de La Passió d'Esparreguera

Arrenca la temporada 2021 de La Passió d’Esparreguera adaptada a la Covid-19

Del 27 de març a l’1 de maig de 2021 al Teatre de La Passió d’Esparreguera

La temporada passada es va haver de suspendre havent realitzat únicament la primera representació. Aquest 2021 l’espectacle s’adapta a les noves mesures amb més ganes i il·lusió que mai

La temporada passada es va haver de suspendre havent realitzat únicament la primera representació. Aquest 2021 l’espectacle s’adapta a les noves mesures amb més ganes i il·lusió que mai.

L’equip de direcció, encapçalat per la Vicky Alvelo, proposa un any ple de novetats per tal de fer possible l’espectacle en la situació actual. Una proposta arriscada, amb una nova mirada de l’espectacle, que s’adapta als nous temps

ESPECTACLE ADAPTAT EN TEXT I FORMA A UNA DURADA D’1H I 45MIN

Enguany, l’espectacle es representarà en 6 úniques dates (27 de març, 2, 11, 17, i 25 d’abril i 1 de maig). La durada de la representació també s’ha vist forçosament reduïda, passant a ser d’una hora i quaranta-cinc minuts. Serà un nou format d’espectacle que concentrarà els moments més emotius i impactants de la Passió d’Esparreguera.

En tot moment es complirà amb el protocol COVID19, marcant les entrades i sortides i mantenint una correcta ventilació. El personal tant de sala com d’escenari aplicarà la normativa dictada per les autoritats i vetllarà pel seu compliment.

Per aquest motiu, l’espectacle ha adaptat la seva tradicional estructura (matí-tarda), a una representació reduïda.

NOUS PERSONATGES

Nous actors treballen intensament des de fa setmanes per preparar el seu personatge. A destacar la incorporació del Jaume Navarro Tovar en el paper de Jesús , que no va poder debutar l’any passat i ho farà  en aquesta nova versió de La Passió d’Esparreguera i del Marc Carcasona, en el paper de Sant Joan.

INCOPORACIÓ TECNOLÒGICA

La tecnologia enguany pren el protagonisme en les representacions de la Passió. Dos nous projectors i la incorporació de focus LED permetran efectes audiovisuals a l’espectacle. El ciclorama del teatre esdevé pantalla, crearà profunditat a l’escena i complementarà les escenografies. Totes aquestes millores s’afegeixen a les taules de llums i de so, renovades tot just l’any passat. Així, la posada en escena s’adapta als nous temps i s’actualitza amb la incorporació de nova tecnologia.

MÉS NOVETATS

Aquest 2021 s’estrena a la direcció musical l’Anna Niebla, primera dona que dirigirà la música de l’espectacle, en alternança amb el director Hèctor Martínez

Les entrades ja són a la venda a www.lapassio.net.

Descarrega la nota de premsa aquí.